✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😧 - Angstfylt ansikt

😧

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😧

Et gult ansikt med små åpne øyne og en halvåpen nedover-smilende munn, og hevede øyenbrynene vinklet skrått nedover, utad sett. Ofte brukt til å formidle overraskende følelser knyttet til forvirring eller bekymring, noen ganger også for å uttrykke at man er sjokkert og litt forvirret.

Info om emoji angstfylt ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😧. Emojin angstfylt ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin angstfylt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just angstfylt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji angstfylt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Anguished face
🇳🇴 Svensk: Plågat ansikte
🇩🇰 Dansk: Forpint ansigt
🇫🇮 Finsk: Tuskaiset kasvot

Kopier og bruk emoji 😧

Hvis du vil kopiere emojin angstfylt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F627

Bruk i HTML:   😧

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"