Emoji 🫢 - Ansikt med åpne øyne og hånd mot munn

🫢

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫢

Denne emojien representerer et gult ansikt med åpne øyne og en hånd som dekker munnen. Det brukes ofte for å uttrykke at man er sjokkert eller overrasket.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Info om emoji ansikt med åpne øyne og hånd mot munn

Her kan du lese mer om emojin 🫢. Hovedgruppen som emojin ansikt med åpne øyne og hånd mot munn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med åpne øyne og hånd mot munn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med åpne øyne og hånd mot munn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with open eyes and hand over mouth
🇳🇴 Svensk: Ansikte med öppna ögon och handen för munnen
🇩🇰 Dansk: Ansigt med åbne øjne og hånd til mund
🇫🇮 Finsk: Kasvot auki silmät ja kädestä suuhun

Kopier og bruk emoji 🫢

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med åpne øyne og hånd mot munn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAE2

Bruk i HTML:   🫢


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"