Emoji 😓 - Ansikt med kaldsvette

😓

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😓

Et gult ansikt med lukkede øyne som er vinklet ned på en litt trist måte og en lukket munn som også er vinklet nedover som om det er bekymret eller til og med trist. På toppen av pannen er en stor svettedråpe. Ofte brukt til å formidle mildere følelser av tristhet, smerte, frustrasjon eller skuffelse.

Info om emoji ansikt med kaldsvette

Her kan du lese mer om emojin 😓. Emojin ansikt med kaldsvette tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin ansikt med kaldsvette tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med kaldsvette det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji ansikt med kaldsvette på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with cold sweat
🇳🇴 Svensk: Ansikte som kallsvettas
🇩🇰 Dansk: Ansigt med koldsved
🇫🇮 Finsk: Kasvoilla kylmä hiki

Kopier og bruk emoji 😓

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med kaldsvette til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F613

Bruk i HTML:   😓

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"