Emoji 🧐 - Ansikt med monokkel

🧐

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧐

Et gult ansikt med litt buede øyenbryn og en litt skrå munn, ett øye er forsynt med en monokkel, noe som gir inntrykk av at noe er under inspeksjon. Brukes hovedsakelig for å formidle at noen er ettertanke eller stille spørsmål, den ene er skeptisk og ønsker å undersøke noe nærmere. Kan også brukes til å formidle selvtilfredshet eller en følelse av å være sofistikert.


Info om emoji ansikt med monokkel

Her kan du lese mer om emojin 🧐. Hovedgruppen som emojin ansikt med monokkel tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med monokkel det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med monokkel på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face With Monocle
🇳🇴 Svensk: Ansikte med monokel
🇩🇰 Dansk: Ansigt med monokel
🇫🇮 Finsk: Kasvoilla monokkeli

Kopier og bruk emoji 🧐

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med monokkel til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9D0

Bruk i HTML:   🧐


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"