Emoji 🤮 - Ansikt som spyr

🤮

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤮

Et gult ansikt med rynkete øyne som sammen danner et stort X og buede øyenbryn, ut av den store vidåpne munnen, stikker grønne begerglass ut. Brukes til å uttrykke fysisk sykdom, f.eks. mageplager, men kan også brukes til å uttrykke at du virkelig er avsky eller spydig med noe.


Info om emoji ansikt som spyr

Her kan du lese mer om emojin 🤮. Emojin ansikt som spyr tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin ansikt som spyr tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som spyr det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som spyr på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face Vomiting
🇳🇴 Svensk: Ansikte som kräks
🇩🇰 Dansk: Ansigt der kaster op
🇫🇮 Finsk: Oksentavat kasvot

Kopier og bruk emoji 🤮

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som spyr til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F92E

Bruk i HTML:   🤮


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"