Emoji 🙅 - Ansikt uten god gest

🙅

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙅

Denne emojien representerer en person som krysser armene foran ham som danner et X, symbolikken rundt dette merket er at det betyr "nei", "ikke bra" eller "stopp det". Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.


Andre varianter av emoji "ansikt uten god gest"

Ansikt uten god gest er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🙅🏻
Ansikt uten god gest, lys hudfarge
🙅🏼
Ansikt uten god gest, beige hudfarge
🙅🏽
Ansikt uten god gest, lysebrun hudfarge
🙅🏾
Ansikt uten god gest, mørk brun hudfarge
🙅🏿
Ansikt uten god gest, mørk hudfarge

Info om emoji ansikt uten god gest

Her kan du lese mer om emojin 🙅. Hovedgruppen som emojin ansikt uten god gest tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt uten god gest det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji ansikt uten god gest på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with no good gesture
🇳🇴 Svensk: Person som gestikulerar nej
🇩🇰 Dansk: Ansigt uden god gestus
🇫🇮 Finsk: Kasvot ilman hyvää elettä

Kopier og bruk emoji 🙅

Hvis du vil kopiere emojin ansikt uten god gest til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F645

Bruk i HTML:   🙅


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"