Emoji 😜 - Blunkende ansikt med tungen ut

😜

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😜

Et gult ansikt med en fremspringende tunge som leppe og et øye som er lukket, som om det blinker. Brukes hovedsakelig for å formidle følelser om at noe er morsomt eller galt, eller at man er spøkende sunn.


Info om emoji blunkende ansikt med tungen ut

Her kan du lese mer om emojin 😜. Hovedgruppen som emojin blunkende ansikt med tungen ut tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just blunkende ansikt med tungen ut det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji blunkende ansikt med tungen ut på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with stuck-out tongue and winking eye
🇳🇴 Svensk: Ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga
🇩🇰 Dansk: Blinkende ansigt, som rækker tunge
🇫🇮 Finsk: Silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä

Kopier og bruk emoji 😜

Hvis du vil kopiere emojin blunkende ansikt med tungen ut til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F61C

Bruk i HTML:   😜


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"