Emoji 🥳 - Festansikt

🥳

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥳

Et gult ansikt med smiley øyne og øyenbryn utstyrt med en fest hatt og en kalastuta, rundt ansiktet konfetti i alle slags farger. Brukes hovedsakelig for å uttrykke glede på f.eks. fester eller forskjellige feiringer som fødselsdager, nyttårsaften eller midsommeren.


Info om emoji festansikt

Her kan du lese mer om emojin 🥳. Emojin festansikt tilhører de interne emoji-gruppene Bursdag, Midtsommer.  Hovedgruppen som emojin festansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just festansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji festansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Partying Face
🇳🇴 Svensk: Partyansikte
🇩🇰 Dansk: Ansigt i festhumør
🇫🇮 Finsk: Juhlivat kasvot

Kopier og bruk emoji 🥳

Hvis du vil kopiere emojin festansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F973

Bruk i HTML:   🥳


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"