✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😕 - Forvirret ansikt

😕

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😕

Et gult ansikt med åpne øyne og en vinklet munn, nesten som å tygge på leppene. Gir et inntrykk av å være usikker eller litt forvirret, som om den ikke vet hva som skjer, eller hvis det som skjedde, er greit. Brukes bare for å uttrykke at du er forvirret eller litt forvirret om noe.

Info om emoji forvirret ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😕. Hovedgruppen som emojin forvirret ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just forvirret ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji forvirret ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Confused face
🇳🇴 Svensk: Förvirrat ansikte
🇩🇰 Dansk: Forvirret ansigt
🇫🇮 Finsk: Hämmentyneet kasvot

Kopier og bruk emoji 😕

Hvis du vil kopiere emojin forvirret ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F615

Bruk i HTML:   😕

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"