Emoji 😄 - Glisende ansikt med halvåpne øyne

😄

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😄

Denne emoji er en av de virkelige klassikerne, et stort gult ansikt med et gigantisk smil og øyne som selv de smiler. Gir enkel og humoristisk glede.


Info om emoji glisende ansikt med halvåpne øyne

Her kan du lese mer om emojin 😄. Hovedgruppen som emojin glisende ansikt med halvåpne øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just glisende ansikt med halvåpne øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji glisende ansikt med halvåpne øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with open mouth and smiling eyes
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med öppen mun och leende ögon
🇩🇰 Dansk: Grinende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finsk: Virnistävät kasvot ja siristetyt silmät

Kopier og bruk emoji 😄

Hvis du vil kopiere emojin glisende ansikt med halvåpne øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F604

Bruk i HTML:   😄


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"