Emoji 😁 - Glisende ansikt med smilende øyne

😁

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😁

En fantastisk koselig og varm emoji som utmerker en takknemlig takknemlighet, smilende øyne sammen med et stort skinnende smil hvor alle munntennene er synlige.


Info om emoji glisende ansikt med smilende øyne

Her kan du lese mer om emojin 😁. Hovedgruppen som emojin glisende ansikt med smilende øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just glisende ansikt med smilende øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji glisende ansikt med smilende øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Grinning face with smiling eyes
🇳🇴 Svensk: Flinande ansikte med leende ögon
🇩🇰 Dansk: Grinende ansigt med smilende øjne
🇫🇮 Finsk: Virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät

Kopier og bruk emoji 😁

Hvis du vil kopiere emojin glisende ansikt med smilende øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F601

Bruk i HTML:   😁


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"