Emoji 👇 - Hånd med pekefinger som peker ned

👇

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👇

Denne emojien representerer baksiden av en hånd der pekefingeren er utstrakt og peker nedover. Brukes ofte for å trekke oppmerksomhet til hvor fingeren peker.


Andre varianter av emoji "hånd med pekefinger som peker ned"

Hånd med pekefinger som peker ned er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👇🏻

Hva betyr 👇🏻

Emoji 👇🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med pekefinger som peker ned, lys hudfarge" og representerer emoji hånd med pekefinger som peker ned med lys hudfarge.

👇🏼

Hva betyr 👇🏼

Emoji 👇🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med pekefinger som peker ned, beige hudfarge" og representerer emoji hånd med pekefinger som peker ned med beige hudfarge.

👇🏽

Hva betyr 👇🏽

Emoji 👇🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med pekefinger som peker ned, lysebrun hudfarge" og representerer emoji hånd med pekefinger som peker ned med lysebrun hudfarge.

👇🏾

Hva betyr 👇🏾

Emoji 👇🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med pekefinger som peker ned, mørk brun hudfarge" og representerer emoji hånd med pekefinger som peker ned med mørk brun hudfarge.

👇🏿

Hva betyr 👇🏿

Emoji 👇🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med pekefinger som peker ned, mørk hudfarge" og representerer emoji hånd med pekefinger som peker ned med mørk hudfarge.


Info om emoji hånd med pekefinger som peker ned

Her kan du lese mer om emojin 👇. Hovedgruppen som emojin hånd med pekefinger som peker ned tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hånd med pekefinger som peker ned det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hånd med pekefinger som peker ned på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Down pointing backhand index
🇳🇴 Svensk: Nedåtpekande handrygg
🇩🇰 Dansk: Håndryg med pegefinger nedad
🇫🇮 Finsk: Alaspäin osoittava etusormi selkäpuolelta

Kopier og bruk emoji 👇

Hvis du vil kopiere emojin hånd med pekefinger som peker ned til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F447

Bruk i HTML:   👇


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"