Emoji 🥫 - Hermetisert mat

🥫

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥫

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er hermetisert mat. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er canned food.

Info om emoji hermetisert mat

Her kan du lese mer om emojin 🥫. Hovedgruppen som emojin hermetisert mat tilhører, er Mat og drikke, en gruppe som den deler sammen med en annen 114 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hermetisert mat det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji hermetisert mat på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Canned food
🇳🇴 Svensk: Konservburk
🇩🇰 Dansk: Dåsemad
🇫🇮 Finsk: Säilykeruoka

Kopier og bruk emoji 🥫

Hvis du vil kopiere emojin hermetisert mat til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F96B

Bruk i HTML:   🥫

Andre emojis i gruppen "mat og drikke"