Emoji ✊🏽 - Hevet knyttneve, lysebrun hudfarge

✊🏽

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ✊🏽

Denne emojiene tilhører gruppen av varianter og er derfor en variant av en annen emoji, nemlig emojin hevet knyttneve. Som variant betyr da hudfargevarianten at denne emojiene har en spesiell hudfarge (lysebrun hudfarge) sammenlignet med sin originale emoji.

Info om emoji hevet knyttneve, lysebrun hudfarge

Her kan du lese mer om emojin ✊🏽. Hovedgruppen som emojin hevet knyttneve, lysebrun hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hevet knyttneve, lysebrun hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji hevet knyttneve, lysebrun hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Raised fist: medium skin tone
🇳🇴 Svensk: Höjd knytnäve, ljusbrun hudfärg
🇩🇰 Dansk: Hævet knytnæve, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finsk: Kohotettu nyrkki, vaaleanruskea ihonväri

Andre varianter av emoji "hevet knyttneve, lysebrun hudfarge"


Kopier og bruk emoji ✊🏽

Hvis du vil kopiere emojin hevet knyttneve, lysebrun hudfarge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   270A 1F3FD

Bruk i HTML:   ✊🏽

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"