Emoji ☠️ - Hodeskalle og bein i kryss

☠️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ☠️

Denne emojien representerer en typisk hvitgrå menneskeskalle plassert foran ben formet som en X, akkurat som på et sjørøverflagg eller symbolet som indikerer at noe er giftig. Brukes ofte til å formidle følelser om død eller at noe er ekstremt farlig, men kan også brukes lekent for å representere den, for eksempel. dør av latter. Brukes veldig ofte rundt Halloween.


Info om emoji hodeskalle og bein i kryss

Her kan du lese mer om emojin ☠️. Emojin hodeskalle og bein i kryss tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin hodeskalle og bein i kryss tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hodeskalle og bein i kryss det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji hodeskalle og bein i kryss på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Skull and crossbones
🇳🇴 Svensk: Dödskalle med ben
🇩🇰 Dansk: Dødningehoved og korslagte knogler
🇫🇮 Finsk: Pääkallo ja luut ristissä

Kopier og bruk emoji ☠️

Hvis du vil kopiere emojin hodeskalle og bein i kryss til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2620 FE0F

Bruk i HTML:   ☠️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"