Emoji 🤌 - Klemte fingre

🤌

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤌

En emoji som representerer en håndbevegelse der alle fingrene holdes sammen med tommelen, med hånden i loddrett posisjon. Gesten er ment å representere den italienske håndbevegelsen ma che cuio. I Italia blir håndbevegelsen ofte brukt til å uttrykke frustrasjon eller være uenig med noe, for eksempel "Hva sier du?" eller "Hva vil du?". Håndbevegelsen forekommer imidlertid også i andre kulturer, f.eks. i israelsk kultur hvor det omtrent betyr ta det med ro eller vær tålmodig.


Statistikk for emoji 🤌

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤌 ("klemte fingre"), er på plass 34 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤌 er februar, sist den hadde omtrent 240 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mars. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤌.


Andre varianter av emoji "klemte fingre"

Klemte fingre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤌🏻

Hva betyr 🤌🏻

Emoji 🤌🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "klemte fingre, lys hudfarge" og representerer emoji klemte fingre med lys hudfarge.

🤌🏼

Hva betyr 🤌🏼

Emoji 🤌🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "klemte fingre, beige hudfarge" og representerer emoji klemte fingre med beige hudfarge.

🤌🏽

Hva betyr 🤌🏽

Emoji 🤌🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "klemte fingre, lysebrun hudfarge" og representerer emoji klemte fingre med lysebrun hudfarge.

🤌🏾

Hva betyr 🤌🏾

Emoji 🤌🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "klemte fingre, mørk brun hudfarge" og representerer emoji klemte fingre med mørk brun hudfarge.

🤌🏿

Hva betyr 🤌🏿

Emoji 🤌🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "klemte fingre, mørk hudfarge" og representerer emoji klemte fingre med mørk hudfarge.


Info om emoji klemte fingre

Her kan du lese mer om emojin 🤌. Hovedgruppen som emojin klemte fingre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just klemte fingre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji klemte fingre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Pinched Fingers
🇳🇴 Svensk: Ihopklämda fingrar
🇩🇰 Dansk: Klemte fingre
🇫🇮 Finsk: Puristetut sormet

Kopier og bruk emoji 🤌

Hvis du vil kopiere emojin klemte fingre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F90C

Bruk i HTML:   🤌


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"