Emoji ⛹🏻‍♀️ - Kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge

⛹🏻‍♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ⛹🏻‍♀️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman bouncing ball: light skin tone.

Info om emoji kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge

Her kan du lese mer om emojin ⛹🏻‍♀️. Hovedgruppen som emojin kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman bouncing ball: light skin tone
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig basketbollspelare, ljus hudfärg
🇩🇰 Dansk: Kvindelig basketballspiller, lys hudfarve
🇫🇮 Finsk: Naiskoripalloilija, kirkkaan ihonväri

Andre varianter av emoji "kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge"


Kopier og bruk emoji ⛹🏻‍♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig basketballspiller, lys hudfarge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   26F9 1F3FB 200D 2640 FE0F

Bruk i HTML:   ⛹🏻‍♀️

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"