Emoji ⛹🏽‍♀️ - Kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge

⛹🏽‍♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ⛹🏽‍♀️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman bouncing ball: medium skin tone.

Info om emoji kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge

Her kan du lese mer om emojin ⛹🏽‍♀️. Hovedgruppen som emojin kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman bouncing ball: medium skin tone
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig basketbollspelare, ljusbrun hudfärg
🇩🇰 Dansk: Kvindelig basketballspiller, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finsk: Naiskoripalloilija, vaaleanruskea ihonväri

Andre varianter av emoji "kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfarge"


Kopier og bruk emoji ⛹🏽‍♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig basketballspiller, lysebrun hudfargetil for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   26F9 1F3FD 200D 2640 FE0F

Bruk i HTML:   ⛹🏽‍♀️

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"