Emoji 👩🏿‍🌾 - Kvinnelig bonde, mørk hudfarge

👩🏿‍🌾

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👩🏿‍🌾

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinnelig bonde, mørk hudfarge. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er woman farmer: dark skin tone.

Info om emoji kvinnelig bonde, mørk hudfarge

Her kan du lese mer om emojin 👩🏿‍🌾. Hovedgruppen som emojin kvinnelig bonde, mørk hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinnelig bonde, mørk hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji kvinnelig bonde, mørk hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Woman farmer: dark skin tone
🇳🇴 Svensk: Kvinnlig bonde, mörk hudfärg
🇩🇰 Dansk: Kvindelig landmand, mørk hudfarve
🇫🇮 Finsk: Maanviljelijänainen, tumma ihon väri

Andre varianter av emoji "kvinnelig bonde, mørk hudfarge"


Kopier og bruk emoji 👩🏿‍🌾

Hvis du vil kopiere emojin kvinnelig bonde, mørk hudfargetil for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F469 1F3FF 200D 1F33E

Bruk i HTML:   👩🏿‍🌾

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"