✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤵 - Mann i dress

🤵

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤵

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann i dress. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man in tuxedo.

Info om emoji mann i dress

Her kan du lese mer om emojin 🤵. Emojin mann i dress tilhører den interne emoji-gruppen Bryllup.  Hovedgruppen som emojin mann i dress tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann i dress det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mann i dress på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man in tuxedo
🇳🇴 Svensk: Man i smoking
🇩🇰 Dansk: Mand i smoking
🇫🇮 Finsk: Smokkipukuinen mies

Andre varianter av emoji "mann i dress"


Kopier og bruk emoji 🤵

Hvis du vil kopiere emojin mann i dress til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F935

Bruk i HTML:   🤵

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"