Emoji 🚵🏽‍♂️ - Mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge

🚵🏽‍♂️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🚵🏽‍♂️

Denne emojiene tilhører gruppen av varianter og er derfor en variant av en annen emoji, nemlig emojin mann på terrengsykkel. Som variant betyr da hudfargevarianten at denne emojiene har en spesiell hudfarge (lysebrun hudfarge) sammenlignet med sin originale emoji.

Info om emoji mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge

Her kan du lese mer om emojin 🚵🏽‍♂️. Hovedgruppen som emojin mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man mountain biking: medium skin tone
🇳🇴 Svensk: Manlig mountainbikecyklist, ljusbrun hudfärg
🇩🇰 Dansk: Mandlig cyklist på mountainbike, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finsk: Miesmaastopyöräilijä, vaaleanruskea ihonväri

Andre varianter av emoji "mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge"


Kopier og bruk emoji 🚵🏽‍♂️

Hvis du vil kopiere emojin mann på terrengsykkel, lysebrun hudfarge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F6B5 1F3FD 200D 2642 FE0F

Bruk i HTML:   🚵🏽‍♂️

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"