Emoji 🕵🏿‍♂️ - Mannlig detektiv, mørk hudfarge

🕵🏿‍♂️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🕵🏿‍♂️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mannlig detektiv, mørk hudfarge. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man detective: dark skin tone.

Info om emoji mannlig detektiv, mørk hudfarge

Her kan du lese mer om emojin 🕵🏿‍♂️. Hovedgruppen som emojin mannlig detektiv, mørk hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mannlig detektiv, mørk hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mannlig detektiv, mørk hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man detective: dark skin tone
🇳🇴 Svensk: Man som är privatdetektiv, mörk hudfärg
🇩🇰 Dansk: Mandlig detektiv, mørk hudfarve
🇫🇮 Finsk: Miesetsivä, tumma ihon väri

Andre varianter av emoji "mannlig detektiv, mørk hudfarge"


Kopier og bruk emoji 🕵🏿‍♂️

Hvis du vil kopiere emojin mannlig detektiv, mørk hudfargetil for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F575 1F3FF 200D 2642 FE0F

Bruk i HTML:   🕵🏿‍♂️

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"