Emoji 👨🏽‍🏫 - Mannlig lærer, lysebrun hudfarge

👨🏽‍🏫

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👨🏽‍🏫

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mannlig lærer, lysebrun hudfarge. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man teacher: medium skin tone.

Info om emoji mannlig lærer, lysebrun hudfarge

Her kan du lese mer om emojin 👨🏽‍🏫. Hovedgruppen som emojin mannlig lærer, lysebrun hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mannlig lærer, lysebrun hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mannlig lærer, lysebrun hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man teacher: medium skin tone
🇳🇴 Svensk: Manlig lärare, ljusbrun hudfärg
🇩🇰 Dansk: Mandlig lærer, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finsk: Miesopettaja, vaaleanruskea ihonväri

Andre varianter av emoji "mannlig lærer, lysebrun hudfarge"


Kopier og bruk emoji 👨🏽‍🏫

Hvis du vil kopiere emojin mannlig lærer, lysebrun hudfarge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F468 1F3FD 200D 1F3EB

Bruk i HTML:   👨🏽‍🏫

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"