Emoji 👨🏻‍🎓 - Mannlig student, lys hudfarge

👨🏻‍🎓

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👨🏻‍🎓

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mannlig student, lys hudfarge. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man student: light skin tone.

Info om emoji mannlig student, lys hudfarge

Her kan du lese mer om emojin 👨🏻‍🎓. Emojin mannlig student, lys hudfarge tilhører den interne emoji-gruppen Eksamen og student.  Hovedgruppen som emojin mannlig student, lys hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1429 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mannlig student, lys hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mannlig student, lys hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man student: light skin tone
🇳🇴 Svensk: Manlig student, ljus hudfärg
🇩🇰 Dansk: Mandlig studerende, lys hudfarve
🇫🇮 Finsk: Miesopiskelija, kirkkaan ihonväri

Andre varianter av emoji "mannlig student, lys hudfarge"


Kopier og bruk emoji 👨🏻‍🎓

Hvis du vil kopiere emojin mannlig student, lys hudfarge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F468 1F3FB 200D 1F393

Bruk i HTML:   👨🏻‍🎓

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"