✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤶🏾 - Nissemor, mørk brun hudfarge

🤶🏾

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤶🏾

Denne emojiene tilhører gruppen av varianter og er derfor en variant av en annen emoji, nemlig emojin nissemor. Som variant betyr da hudfargevarianten at denne emojiene har en spesiell hudfarge (mørk brun hudfarge) sammenlignet med sin originale emoji.

Info om emoji nissemor, mørk brun hudfarge

Her kan du lese mer om emojin 🤶🏾. Emojin nissemor, mørk brun hudfarge tilhører den interne emoji-gruppen Julaften.  Hovedgruppen som emojin nissemor, mørk brun hudfarge tilhører, er Varianter av emojis, en gruppe som den deler sammen med en annen 1479 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just nissemor, mørk brun hudfarge det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji nissemor, mørk brun hudfarge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Mrs. Claus: medium-dark skin tone
🇳🇴 Svensk: Tomtemor, mörkbrun hudfärg
🇩🇰 Dansk: Julemandens kone, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finsk: Joulumuori, tummanruskea ihon sävy

Andre varianter av emoji "nissemor, mørk brun hudfarge"


Kopier og bruk emoji 🤶🏾

Hvis du vil kopiere emojin nissemor, mørk brun hudfarge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F936 1F3FE

Bruk i HTML:   🤶🏾

Andre emojis i gruppen "varianter av emojis"