Emoji 🌭 - Pølse i brød

🌭

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🌭

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er pølse i brød. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er hot dog.

Info om emoji pølse i brød

Her kan du lese mer om emojin 🌭. Hovedgruppen som emojin pølse i brød tilhører, er Mat og drikke, en gruppe som den deler sammen med en annen 114 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just pølse i brød det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji pølse i brød på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Hot dog
🇳🇴 Svensk: Varmkorv
🇩🇰 Dansk: Hotdog
🇫🇮 Finsk: Hot dog

Kopier og bruk emoji 🌭

Hvis du vil kopiere emojin pølse i brød til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F32D

Bruk i HTML:   🌭

Andre emojis i gruppen "mat og drikke"