Emoji 🤤 - Siklende ansikt

🤤

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤤

Et gult ansikt med lukkede nedvinklede øyne og øyenbryn som matcher vinkelen, med ett øyenbryn litt hevet, fra munnen som er halvåpen, spytt eller dråpe fra det ene hjørnet. Brukes ofte til å uttrykke lyst, spesielt den begjæren som handler om deilig mat eller søtsaker, men også den begjæren som handler om en annen person som du synes er attraktiv eller sexy. Noen ganger brukes det også til å uttrykke at du er søvnig, eller at du er døsig i søvn.

Info om emoji siklende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤤. Hovedgruppen som emojin siklende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just siklende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji siklende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Drooling face
🇳🇴 Svensk: Dregglande ansikte
🇩🇰 Dansk: Savlende ansigt
🇫🇮 Finsk: Kuolaavat kasvot

Kopier og bruk emoji 🤤

Hvis du vil kopiere emojin siklende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F924

Bruk i HTML:   🤤

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"