Emoji 🫠 - Smeltende ansikt

🫠

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫠

Denne emojien representerer et smilende gult ansikt, som smelter og danner en sølepytt. Det kan ha flere betydninger, men brukes ofte for å uttrykke ekstrem varme, at du svetter i hjel. Men kan også brukes til å vise at du skammer deg eller synes at noe er flaut.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistikk for emoji 🫠

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🫠 ("smeltende ansikt"), er emojien som ligger på førsteplass (av 1897) på topplisten for i år! Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🫠 er februar, sist den hadde omtrent 660 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mars. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🫠.


Info om emoji smeltende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🫠. Hovedgruppen som emojin smeltende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smeltende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smeltende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Melting face
🇳🇴 Svensk: Ansikte som smälter
🇩🇰 Dansk: Smeltende ansigt
🇫🇮 Finsk: Sulavat kasvot

Kopier og bruk emoji 🫠

Hvis du vil kopiere emojin smeltende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAE0

Bruk i HTML:   🫠


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"