Emoji 🥲 - Smilende ansikt med tåre

🥲

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥲

Et gult ansikt med et reservert smil og en tåre som strømmer fra det ene øyet. Ideen bak denne emojien er ikke at den skal formidle lykke eller glede, men heller at du prøver å holde humøret oppe når du går gjennom noe vanskelig. Selv litt som å smile litt oppgitt (noen ganger ironisk) over en situasjon du ikke er veldig fornøyd med.


Info om emoji smilende ansikt med tåre

Her kan du lese mer om emojin 🥲. Hovedgruppen som emojin smilende ansikt med tåre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt med tåre det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt med tåre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling Face with Tear
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte som gråter
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt med tåre
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot kyynelillä

Kopier og bruk emoji 🥲

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt med tåre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F972

Bruk i HTML:   🥲


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"