Emoji 🥹 - Smilende ansikt som holder tårene tilbake

🥹

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🥹

Denne emojien representerer et gult ansikt med et bedende uttrykk, og det kommer tårer fra bunnen av de to store øynene. Den kan brukes til å uttrykke et stort antall følelser, som lykke, takknemlighet, beundring, tristhet og sinne.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistikk for emoji 🥹

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🥹 ("smilende ansikt som holder tårene tilbake"), er på plass 38 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🥹 er november, sist den hadde omtrent 200 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er januar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🥹.


Info om emoji smilende ansikt som holder tårene tilbake

Her kan du lese mer om emojin 🥹. Hovedgruppen som emojin smilende ansikt som holder tårene tilbake tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt som holder tårene tilbake det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt som holder tårene tilbake på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face holding back tears
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte som håller tillbaka tårarna
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt holder tårerne tilbage
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä

Kopier og bruk emoji 🥹

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt som holder tårene tilbake til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F979

Bruk i HTML:   🥹


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"