Emoji 😻 - Smilende katteansikt med hjerteformede øyne

😻

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😻

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er smilende katteansikt med hjerteformede øyne. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er smiling cat face with heart-shaped eyes.


Statistikk for emoji 😻

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😻 ("smilende katteansikt med hjerteformede øyne"), er på plass 264 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😻 er juni, sist den hadde omtrent 50 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😻.


Info om emoji smilende katteansikt med hjerteformede øyne

Her kan du lese mer om emojin 😻. Emojin smilende katteansikt med hjerteformede øyne tilhører den interne emoji-gruppen Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin smilende katteansikt med hjerteformede øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende katteansikt med hjerteformede øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende katteansikt med hjerteformede øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling cat face with heart-shaped eyes
🇳🇴 Svensk: Leende kattansikte med hjärtformade ögon
🇩🇰 Dansk: Smilende katteansigt med hjerteformede øjne
🇫🇮 Finsk: Hymyilevä kissan naama ja sydämenmuotoiset silmät

Kopier og bruk emoji 😻

Hvis du vil kopiere emojin smilende katteansikt med hjerteformede øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F63B

Bruk i HTML:   😻


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"