✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😦 - Surt ansikt med åpen munn

😦

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😦

Et gult ansikt med små åpne øyne med en halvåpen nedover-smilende munn som gir et virkelig overrasket, og noe skremmende inntrykk. Ofte brukt til å formidle bare milde følelser av skuffelse, bekymringer eller depresjon.

Info om emoji surt ansikt med åpen munn

Her kan du lese mer om emojin 😦. Hovedgruppen som emojin surt ansikt med åpen munn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just surt ansikt med åpen munn det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji surt ansikt med åpen munn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Frowning face with open mouth
🇳🇴 Svensk: Surt ansikte med öppen mun
🇩🇰 Dansk: Utilfreds ansigt med åben mund
🇫🇮 Finsk: Onnettomat kasvot, suu avoimena

Kopier og bruk emoji 😦

Hvis du vil kopiere emojin surt ansikt med åpen munn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F626

Bruk i HTML:   😦

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"