Emoji 🇳🇴 - Flagget til Norge

🇳🇴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🇳🇴

Denne emojiene tilhører emoji-flagggruppen, og representerer derfor enten et land eller et bestemt fenomen som kan assosieres med et flagg. Hvilket land eller fenomen det handler om er vanligvis navnet på emojiene, som er flagget til norge. Noen ganger får du også ledetråder av emojins engelske originale navn, som er flag: norway.

Info om emoji flagget til norge

Her kan du lese mer om emojin 🇳🇴. Emojin flagget til norge tilhører den interne emoji-gruppen 17 mai (grunnlovsdag).  Hovedgruppen som emojin flagget til norge tilhører, er Flagg, en gruppe som den deler sammen med en annen 269 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just flagget til norge det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji flagget til norge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Flag: Norway
🇳🇴 Svensk: Norge-flagga
🇩🇰 Dansk: Norges flag
🇫🇮 Finsk: Norjan lippu

Kopier og bruk emoji 🇳🇴

Hvis du vil kopiere emojin flagget til norge til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F1F3 1F1F4

Bruk i HTML:   🇳🇴

Andre emojis i gruppen "flagg"