Hva betyr alle person-emojier?

Har du noen gang lurt på hva alle disse personlige emojiene egentlig betyr, de menneskene som gjør forskjellige bevegelser med hender, armer og ansikt? Her forklarer vi hva hver enkelt av dem betyr!

Hva betyr 🤰

Gravid kvinne

Denne emojiene representerer en gravid kvinne, og anses vanligvis å tilhøre familieemojiene. Noen ganger brukes også denne emojiene for å symbolisere å spise for mye og være stappfulle. Denne emojien er tilgjengelig i flere forskjellige hudfargevariasjoner. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤰 Gravid kvinne


Hva betyr 🤱

Amming

Denne emojien representerer en kvinne som holder en baby ved brystet og ammer. Denne emojien er tilgjengelig i flere forskjellige hudfargevariasjoner. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤱 Amming


Hva betyr 🧏

Døv person

Denne emojiene representerer en person som er døv, tegnet personen lager er tegnet for "døve" i henhold til amerikansk tegnspråk - men tegnet er også vanlig for "døve" for en rekke andre lands tegnspråk. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🧏 Døv person


Hva betyr 🙇

Person som bukker

Denne emojiene representerer en person som bøyer seg dypt og forakter. Symbolikk er dypt knyttet til den japanske kulturen der fenomenet kalles "dogeza" og betyr å be om unnskyldning på en veldig ærbødig måte eller å be noen om en veldig stor tjeneste. Noen ganger ser det ut til at denne emojien har blitt tatt feil av en person som f.eks gjør pushups eller hviler på hendene, men dette er helt galt. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙇 Person som bukker


Hva betyr 🤷

Person som trekker på skuldrene

Denne emojiene representerer en person som trekker på skuldrene, på en måte som kommuniserer at han ikke kjenner og ikke bryr seg mye om emnet som diskuteres. I tekstform (emoticon) kalles dette uttrykket shruggie og er vanligvis skrevet som: ¯\_(ツ)_/¯. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🤷 Person som trekker på skuldrene


Hva betyr 💁

Person i infoskranke

Denne emojien skildrer en person som antas å stå i en informasjonsskranke, og ser omtrent ut som en kelner eller servitør som holder et usynlig brett. Noen ganger brukt til å formidle f.eks. sarkasme eller rister på skuldrene etter noe. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💁 Person i infoskranke


Hva betyr 🙅

Ansikt uten god gest

Denne emojien representerer en person som krysser armene foran ham som danner et X, symbolikken rundt dette merket er at det betyr "nei", "ikke bra" eller "stopp det". Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙅 Ansikt uten god gest


Hva betyr 🙆

Ansikt med ok gest

Denne emojien representerer en person som holder armene i en ring rundt ansiktet, der symbolikken bak gesten er å formidle at noe er "OK". Bevegelsen er spesielt vanlig i Asia generelt og Japan spesielt. Du signaliserer ganske enkelt på en stor og veldig tydelig måte at noe er i orden ved å lage en sirkel med armene rundt eller over ansiktet. Det er også vanlig at dykkere bruker denne formen for å signalisere at alt er i orden. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙆 Ansikt med ok gest


Hva betyr 🙋

Lykkelig person som løfter den ene hånden

Denne emojiene representerer en person som løfter hånden i luften, omtrent som den prøver å vekke oppmerksomhet og ønsker å stille et spørsmål, for eksempel. en forelesning eller leksjon. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙋 Lykkelig person som løfter den ene hånden


Hva betyr 🙎

Person med kvisende ansikt

Denne emojiene representerer en person som ber, det vil si med et alvorlig ansiktsuttrykk som uttrykker sin milde misnøye med en spesiell situasjon. På en noe forbeholdt måte, uten å vise at det kan ligge en viss undertone av sinne bak misnøyen. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙎 Person med kvisende ansikt


Hva betyr 🙍

Person med rynkende ansikt

Denne emojien representerer en person som er litt opprørt og har en trist og skuffet mine. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🙍 Person med rynkende ansikt


Hva betyr 💇

Hårklipp

Denne emojiene representerer en person som får håret klippet og skal symbolisere hårklipp eller å være på en frisørsalong. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💇 Hårklipp


Hva betyr 💆

Person som får hodebunnsmassasje

Denne emojiene skildrer en person som får massert hodet og ansiktet. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 💆 Person som får hodebunnsmassasje


Hva betyr 🧖

Person i badstue

Denne emojien representerer en person med et håndkle over skuldrene og sitter i en badstue, med damp fra de varme steinene rundt hele personen. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt. Du kan klikke på den store emojien for å kopiere den.

Les mer: Emoji 🧖 Person i badstue