Emojiene.com/Hva betyr emojiene?/Forskjellige emojis på Snapchat

Hva betyr forskjellige emojis på Snapchat?

Hva betyr 💛 på Snapchat?

Et gult hjerte på Snapchat betyr at du er # 1 BFs (beste venner), det vil si at dere begge har sendt flere snaps til den andre enn noen andre.

Hva betyr ❤️ på Snapchat?

Et rødt hjerte på Snapchat betyr at du har vært # 1 BFs (beste venner) med hverandre i to uker på raken, det vil si at dere begge sendte flere snaps til den andre enn noen andre i de to to ukene!

Hva betyr 💕 på Snapchat?

To rosa hjerter på Snapchat betyr at du har vært # 1 BFs (beste venner) med hverandre i to måneder på raken, det vil si at du har begge sendt flere snaps til den andre enn noen andre i to måneder! Crazy!

Hva betyr 👶 på Snapchat?

NHvis baby emojin viser seg å være Snapchat, betyr dette at du og personen som det ser ut til å være nylig blitt venner.

Hva betyr 😎 på Snapchat?

På Snapchat betyr det smilende ansiktet med solbriller at en av dine beste venner er en av de beste vennene til personen også, så du sender mange snaps til noen som denne personen også sender mange snaps til!

Hva betyr 😬 på Snapchat?

Når grimacing ansiktet vises på Snapchat, betyr dette at din # 1 BF (beste venn) også er en annen persons # 1 BF, slik at du begge sender de fleste snaps til samme person ...

Hva betyr 😏 på Snapchat?

På Snapchat betyr den glidende ansiktet av skråningen at du er en av personens beste venner, men at personen ikke er en av dine beste venner. Slik at du får mange snaps av personen, men at du ikke sender så mange tilbake ...

Hva betyr 😊 på Snapchat?

Emojin Smile Face on Snapchat betyr at personen er en av dine beste venner, ikke din # 1 BF, men en av dine bedre venner - du sender mange snaps til personen.

Hva betyr 🌟 på Snapchat?

Når den strålende stjernen dukker opp, betyr det at noen har spilt igjen for personen som stjernen vises for, så noe interessant er sikkert å bli sett!

Hva betyr 🔥 på Snapchat?

Ved Snapchat betyr brann-emojin at du er på et Snapstreak! Du har snappet denne personen hver dag, og personen har snappet deg tilbake. Emojin øker ettersom antall sammenhengende dager også øker.

Hva betyr 💯 på Snapchat?

Hundrepunktssymbolet på Snapchat betyr at du har et Snapstreak som har gått i gang i 100 dager, 100-punkts-symbolet vises ved siden av brannemojin når du har knust frem og tilbake med en person i minst 100 dager på rad.

Hva betyr ⌛ på Snapchat?

Når timeglasset emojin vises på Snapchat, er dette en indikasjon på at Snapstreaken din løper ut, og at du snart må sende en ny snap for å holde Snapstreaks løpende.

Hva betyr 🎂 på Snapchat?

NäHvis en bursdagskake blir avslørt på Snapchat, betyr det at personen blir bursdagen i dag, men emojin vises bare hvis personen har "Bursdagsselskap" -innstillingen aktivert i deres innstillinger.

Lenker til alle Snapchat emojis

Klik på en emoji for at kopiere den

👶
🔥
❤️
💕