Emoji 😏 - Ansikt med selvtilfreds smil

😏

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😏

Dette er en klassisk emoji som ofte brukes til å uttrykke mischief eller list. Med det klassiske smilet på skråningen formidler de blinkende øynene som ser til siden og de opphøyde øyenbrynene virkelig at personen har noe ondskapsfullt i bevegelse. Emoji blir ofte ikke brukt uventet ofte som flirteverktøy.


Info om emoji ansikt med selvtilfreds smil

Her kan du lese mer om emojin 😏. Hovedgruppen som emojin ansikt med selvtilfreds smil tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med selvtilfreds smil det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med selvtilfreds smil på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smirking face
🇳🇴 Svensk: Flinande ansikte på snedden
🇩🇰 Dansk: Ansigt med smørret grin
🇫🇮 Finsk: Omahyväiset kasvot

Kopier og bruk emoji 😏

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med selvtilfreds smil til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F60F

Bruk i HTML:   😏


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"