Emoji 😬 - Ansikt med grimase

😬

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😬

Et gult ansikt med enkle åpne øyne og en åpen munn med klemte tenner. Ofte brukt til å representere et stort sett av følelser av litt negativ art, som at du er nervøs, føler at noe er flaut eller at du føler deg generelt ubehagelig.


Statistikk for emoji 😬

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😬 ("ansikt med grimase"), er på plass 45 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😬 er september, sist den hadde omtrent 210 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er januar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😬.


Info om emoji ansikt med grimase

Her kan du lese mer om emojin 😬. Hovedgruppen som emojin ansikt med grimase tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med grimase det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med grimase på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Grimacing face
🇳🇴 Svensk: Grimaserande ansikte
🇩🇰 Dansk: Ansigt med grimasse
🇫🇮 Finsk: Irvistävät kasvot

Kopier og bruk emoji 😬

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med grimase til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F62C

Bruk i HTML:   😬


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"