✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🎃 - Halloween-lykt

🎃

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🎃

Denne emojiene representerer en typisk lykt, eller som den er kjent på engelsk som "Jack-O-Lantern". Dermed har en slik pumpe som en tendens til å ligne et ansikt, og så setter en lampe inni. Dette er veldig vanlig rundt Halloween, spesielt i USA, og er derfor et av de vanligste symbolene folk forbinder med Halloween.

Info om emoji halloween-lykt

Her kan du lese mer om emojin 🎃. Emojin halloween-lykt tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin halloween-lykt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just halloween-lykt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji halloween-lykt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Jack-o-lantern
🇳🇴 Svensk: Lyktgubbe
🇩🇰 Dansk: Græskarmand
🇫🇮 Finsk: Kurpitsalyhty

Kopier og bruk emoji 🎃

Hvis du vil kopiere emojin halloween-lykt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F383

Bruk i HTML:   🎃

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"