Emoji 😤 - Irritert ansikt som blåser luft ut

😤

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😤

Et gult ansikt med lukkede øyne, rynket øyenbryn og en stor dyster gruve, med to dampsprut som blåser ut av emojis nese. Det er veldig enkelt å tro at denne emoji skal symbolisere noen som er sint og blåser luft ut av nesen, eller som sniffer ganske fornuftig som om de har rett på noe eller tror at noen andre gjør vondt. Men denne emojien skal faktisk symbolisere et triumferende ansiktsuttrykk, tro det eller ikke.


Statistikk for emoji 😤

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😤 ("irritert ansikt som blåser luft ut"), er på plass 131 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😤 er september, sist den hadde omtrent 90 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er oktober. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😤.


Info om emoji irritert ansikt som blåser luft ut

Her kan du lese mer om emojin 😤. Hovedgruppen som emojin irritert ansikt som blåser luft ut tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just irritert ansikt som blåser luft ut det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji irritert ansikt som blåser luft ut på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Huffing With Anger Face
🇳🇴 Svensk: Blåsande med argt ansikte
🇩🇰 Dansk: Vredt ansigt som fnyser
🇫🇮 Finsk: Kiukusta puuskahtavat kasvot

Kopier og bruk emoji 😤

Hvis du vil kopiere emojin irritert ansikt som blåser luft ut til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F624

Bruk i HTML:   😤


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"