Emoji 😶‍🌫️ - Ansikt i skyene

😶‍🌫️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😶‍🌫️

Et gult ansikt som virker omgitt av hvite skyer eller tykk røyk. Med sitt litt tvetydige utseende kan emoji antas å ha flere betydninger, men vanligvis brukes det til å representere en litt uklar sinnstilstand eller at du er forvirret, men kan også brukes til å representere den rolige følelsen som kan oppstå når du er veldig glad. Som ren symbolikk brukes den noen ganger også for å indikere at det er røyk, f.eks. ved brann eller noen som røyker.


Info om emoji ansikt i skyene

Her kan du lese mer om emojin 😶‍🌫️. Hovedgruppen som emojin ansikt i skyene tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt i skyene det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt i skyene på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face in clouds
🇳🇴 Svensk: Ansikte i molnen
🇩🇰 Dansk: Ansigt i skyerne
🇫🇮 Finsk: Kasvot pilvissä

Kopier og bruk emoji 😶‍🌫️

Hvis du vil kopiere emojin ansikt i skyene til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F636 200D 1F32B FE0F

Bruk i HTML:   😶‍🌫️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"