Emoji 😶‍🌫️ - Ansikt i skyene

😶‍🌫️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😶‍🌫️

Et gult ansikt som virker omgitt av hvite skyer eller tykk røyk. Med sitt litt tvetydige utseende kan emoji antas å ha flere betydninger, men vanligvis brukes det til å representere en litt uklar sinnstilstand eller at du er forvirret, men kan også brukes til å representere den rolige følelsen som kan oppstå når du er veldig glad. Som ren symbolikk brukes den noen ganger også for å indikere at det er røyk, f.eks. ved brann eller noen som røyker.


Statistikk for emoji 😶‍🌫️

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😶‍🌫️ ("ansikt i skyene"), er på plass 112 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😶‍🌫️ er juli, sist den hadde omtrent 100 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er august. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😶‍🌫️.


Info om emoji ansikt i skyene

Her kan du lese mer om emojin 😶‍🌫️. Hovedgruppen som emojin ansikt i skyene tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt i skyene det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt i skyene på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face in clouds
🇳🇴 Svensk: Ansikte i molnen
🇩🇰 Dansk: Ansigt i skyerne
🇫🇮 Finsk: Kasvot pilvissä

Kopier og bruk emoji 😶‍🌫️

Hvis du vil kopiere emojin ansikt i skyene til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F636 200D 1F32B FE0F

Bruk i HTML:   😶‍🌫️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"