Emoji ☝ - Pekefinger som peker oppEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ☝

Denne emojiene representerer en hånd der pekefingeren peker oppover, og der håndflaten er synlig i motsetning til de andre pekende emojiene. Brukes ofte for å representere "nummer én" eller for å stille et spørsmål.


Andre varianter av emoji "pekefinger som peker opp"

Pekefinger som peker opp er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

☝🏻
Pekefinger som peker opp, lys hudfarge
☝🏼
Pekefinger som peker opp, beige hudfarge
☝🏽
Pekefinger som peker opp, lysebrun hudfarge
☝🏾
Pekefinger som peker opp, mørk brun hudfarge
☝🏿
Pekefinger som peker opp, mørk hudfarge

Info om emoji pekefinger som peker opp

Her kan du lese mer om emojin ☝. Hovedgruppen som emojin pekefinger som peker opp tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just pekefinger som peker opp det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji pekefinger som peker opp på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Up pointing index
🇳🇴 Svensk: Uppåtpekande hand
🇩🇰 Dansk: Pegefinger peger opad
🇫🇮 Finsk: Ylös osoittava etusormi

Kopier og bruk emoji ☝

Hvis du vil kopiere emojin pekefinger som peker opp til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   261D

Bruk i HTML:   ☝


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"