Emoji 🤗 - Lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem

🤗

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤗

Et varmt smilende ansikt med utstrakte hender. Vanligvis er denne emojiene rettet mot en som klemmer, at hendene er utstrakte som om emojiene skal gi en klem. Imidlertid er det flere mulige representasjoner for denne emojiene, spesielt er den ofte brukt for å symbolisere bevegelsen jazzhender (assosiert med dans), men kan også brukes rent generelt for å uttrykke sin takk eller støtte og til formidle varme og positive følelser.


Statistikk for emoji 🤗

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤗 ("lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem"), er på plass 6 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤗 er september, sist den hadde omtrent 630 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er januar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤗.


Info om emoji lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem

Her kan du lese mer om emojin 🤗. Hovedgruppen som emojin lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Hugging face
🇳🇴 Svensk: Kramande ansikte
🇩🇰 Dansk: Glad ansigt med hænder, der giver knus
🇫🇮 Finsk: Iloiset kasvot ja halaavat kädet

Kopier og bruk emoji 🤗

Hvis du vil kopiere emojin lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F917

Bruk i HTML:   🤗


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"