Emoji 🤜 - Knyttneve vendt mot høyre

🤜

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤜

Denne emojiene representerer en knyttneven som peker til høyre, brukes ofte i forbindelse med at emoji representerer en knyttneven som peker til venstre for å symbolisere en komplett knyttnevehud.


Andre varianter av emoji "knyttneve vendt mot høyre"

Knyttneve vendt mot høyre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤜🏻
Knyttneve vendt mot høyre, lys hudfarge
🤜🏼
Knyttneve vendt mot høyre, beige hudfarge
🤜🏽
Knyttneve vendt mot høyre, lysebrun hudfarge
🤜🏾
Knyttneve vendt mot høyre, mørk brun hudfarge
🤜🏿
Knyttneve vendt mot høyre, mørk hudfarge

Info om emoji knyttneve vendt mot høyre

Her kan du lese mer om emojin 🤜. Hovedgruppen som emojin knyttneve vendt mot høyre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just knyttneve vendt mot høyre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji knyttneve vendt mot høyre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Right-facing fist
🇳🇴 Svensk: Knytnäve åt höger
🇩🇰 Dansk: Knytnæve, der vender mod højre
🇫🇮 Finsk: Oikealle osoittava nyrkki

Kopier og bruk emoji 🤜

Hvis du vil kopiere emojin knyttneve vendt mot høyre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F91C

Bruk i HTML:   🤜


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"