Emoji 😮‍💨 - Utånding av ansiktet

😮‍💨

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😮‍💨

Et gult ansikt som kan oppfattes som noe lettet etter å ha vært bekymret, med et vindkast som blåser ut av munnen som om det puster ut etter noe vanskelig. Ofte brukt til å uttrykke lettelse eller utmattelse, men noen ganger også som et sukk av skuffelse eller misnøye.


Statistikk for emoji 😮‍💨

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😮‍💨 ("utånding av ansiktet"), er på plass 151 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😮‍💨 er mars, sist den hadde omtrent 70 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er oktober. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😮‍💨.


Info om emoji utånding av ansiktet

Her kan du lese mer om emojin 😮‍💨. Hovedgruppen som emojin utånding av ansiktet tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just utånding av ansiktet det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji utånding av ansiktet på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face exhaling
🇳🇴 Svensk: Ansikte som andas ut
🇩🇰 Dansk: Udånding af ansigtet
🇫🇮 Finsk: Kasvot uloshengitys

Kopier og bruk emoji 😮‍💨

Hvis du vil kopiere emojin utånding av ansiktet til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F62E 200D 1F4A8

Bruk i HTML:   😮‍💨


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"