Emoji 💪 - Spent biceps

💪

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💪

Denne emojien representerer en arm med en knytt knyttneven som strekker seg og viser bicepsmusklene. Brukes ofte til å representere at du trener styrke, men kan også brukes til å representere generell styrke - ikke bare fysisk, men også mental styrke, for eksempel. vil takle den nåværende vanskelige situasjonen.


Statistikk for emoji 💪

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 💪 ("spent biceps"), er på plass 142 av alle 1869 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 💪 er juli, sist den hadde omtrent 110 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er november. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 💪.


Andre varianter av emoji "spent biceps"

Spent biceps er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

💪🏻

Hva betyr 💪🏻

Emoji 💪🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "spent biceps, lys hudfarge" og representerer emoji spent biceps med lys hudfarge.

💪🏼

Hva betyr 💪🏼

Emoji 💪🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "spent biceps, beige hudfarge" og representerer emoji spent biceps med beige hudfarge.

💪🏽

Hva betyr 💪🏽

Emoji 💪🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "spent biceps, lysebrun hudfarge" og representerer emoji spent biceps med lysebrun hudfarge.

💪🏾

Hva betyr 💪🏾

Emoji 💪🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "spent biceps, mørk brun hudfarge" og representerer emoji spent biceps med mørk brun hudfarge.

💪🏿

Hva betyr 💪🏿

Emoji 💪🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "spent biceps, mørk hudfarge" og representerer emoji spent biceps med mørk hudfarge.


Info om emoji spent biceps

Her kan du lese mer om emojin 💪. Hovedgruppen som emojin spent biceps tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1868 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just spent biceps det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji spent biceps på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Flexed biceps
🇳🇴 Svensk: Spänd bicep
🇩🇰 Dansk: Spændt biceps
🇫🇮 Finsk: Jännitetty hauis

Kopier og bruk emoji 💪

Hvis du vil kopiere emojin spent biceps til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F4AA

Bruk i HTML:   💪


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"