Emoji 🫴 - Hånd med håndflaten vendt opp

🫴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫴

Denne emojien representerer en hånd i profil, med håndflaten vendt opp. Det brukes ofte for å representere at du løfter noe, eller at du tilbyr noen noe. Men kan også brukes til å representere uttrykk som man ikke har kjennskap til noe som helst. Noen ganger brukes det til og med for å representere etterspørselen etter noe.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistikk for emoji 🫴

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🫴 ("hånd med håndflaten vendt opp"), er på plass 276 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🫴 er september, sist den hadde omtrent 50 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🫴.


Andre varianter av emoji "hånd med håndflaten vendt opp"

Hånd med håndflaten vendt opp er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🫴🏻

Hva betyr 🫴🏻

Emoji 🫴🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med håndflaten vendt opp, lys hudfarge" og representerer emoji hånd med håndflaten vendt opp med lys hudfarge.

🫴🏼

Hva betyr 🫴🏼

Emoji 🫴🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med håndflaten vendt opp, beige hudfarge" og representerer emoji hånd med håndflaten vendt opp med beige hudfarge.

🫴🏽

Hva betyr 🫴🏽

Emoji 🫴🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med håndflaten vendt opp, lysebrun hudfarge" og representerer emoji hånd med håndflaten vendt opp med lysebrun hudfarge.

🫴🏾

Hva betyr 🫴🏾

Emoji 🫴🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med håndflaten vendt opp, mørk brun hudfarge" og representerer emoji hånd med håndflaten vendt opp med mørk brun hudfarge.

🫴🏿

Hva betyr 🫴🏿

Emoji 🫴🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd med håndflaten vendt opp, mørk hudfarge" og representerer emoji hånd med håndflaten vendt opp med mørk hudfarge.


Info om emoji hånd med håndflaten vendt opp

Her kan du lese mer om emojin 🫴. Hovedgruppen som emojin hånd med håndflaten vendt opp tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hånd med håndflaten vendt opp det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hånd med håndflaten vendt opp på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Palm up hand
🇳🇴 Svensk: Hand med handflatan uppåt
🇩🇰 Dansk: Hånd med håndfladen opad
🇫🇮 Finsk: Käsi kämmen ylöspäin

Kopier og bruk emoji 🫴

Hvis du vil kopiere emojin hånd med håndflaten vendt opp til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAF4

Bruk i HTML:   🫴


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"