Emoji 😣 - Utholdende ansikt

😣

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😣

Et gult ansikt med litt svimmelete, rynket øyenbryn og komprimerte X-formede øyne, nesten som å slite for å holde tårene inni eller gjennomgå noe veldig vanskelig. Ofte pleide å uttrykke at du sliter vedvarende, men kan også brukes til å uttrykke forskjellige grader av frustrasjon, tristhet og hjelpeløshet.


Info om emoji utholdende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😣. Emojin utholdende ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin utholdende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just utholdende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji utholdende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Persevering face
🇳🇴 Svensk: Ihärdigt ansikte
🇩🇰 Dansk: Standhaftigt ansigt
🇫🇮 Finsk: Sinnikkäät kasvot

Kopier og bruk emoji 😣

Hvis du vil kopiere emojin utholdende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F623

Bruk i HTML:   😣


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"