Emoji 👆 - Hånd med pekefinger som peker opp

👆

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👆

Denne emojien representerer baksiden av en hånd der pekefingeren er utstrakt og peker oppover. Brukes ofte for å trekke oppmerksomhet til hvor fingeren peker.


Andre varianter av emoji "hånd med pekefinger som peker opp"

Hånd med pekefinger som peker opp er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👆🏻
Hånd med pekefinger som peker opp, lys hudfarge
👆🏼
Hånd med pekefinger som peker opp, beige hudfarge
👆🏽
Hånd med pekefinger som peker opp, lysebrun hudfarge
👆🏾
Hånd med pekefinger som peker opp, mørk brun hudfarge
👆🏿
Hånd med pekefinger som peker opp, mørk hudfarge

Info om emoji hånd med pekefinger som peker opp

Her kan du lese mer om emojin 👆. Hovedgruppen som emojin hånd med pekefinger som peker opp tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hånd med pekefinger som peker opp det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hånd med pekefinger som peker opp på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Up pointing backhand index
🇳🇴 Svensk: Uppåtpekande handrygg
🇩🇰 Dansk: Håndryg med pegefinger opad
🇫🇮 Finsk: Ylös osoittava etusormi selkäpuolelta

Kopier og bruk emoji 👆

Hvis du vil kopiere emojin hånd med pekefinger som peker opp til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F446

Bruk i HTML:   👆


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"