Emoji 🙇‍♂️ - Mann som bukker

🙇‍♂️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙇‍♂️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann som bukker. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man bowing.


Statistikk for emoji 🙇‍♂️

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🙇‍♂️ ("mann som bukker"), er på plass 287 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🙇‍♂️ er februar, sist den hadde omtrent 40 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er mars. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🙇‍♂️.


Andre varianter av emoji "mann som bukker"

Mann som bukker er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🙇🏻‍♂️

Hva betyr 🙇🏻‍♂️

Emoji 🙇🏻‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som bukker, lys hudfarge" og representerer emoji mann som bukker med lys hudfarge.

🙇🏼‍♂️

Hva betyr 🙇🏼‍♂️

Emoji 🙇🏼‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som bukker, beige hudfarge" og representerer emoji mann som bukker med beige hudfarge.

🙇🏽‍♂️

Hva betyr 🙇🏽‍♂️

Emoji 🙇🏽‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som bukker, lysebrun hudfarge" og representerer emoji mann som bukker med lysebrun hudfarge.

🙇🏾‍♂️

Hva betyr 🙇🏾‍♂️

Emoji 🙇🏾‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som bukker, mørk brun hudfarge" og representerer emoji mann som bukker med mørk brun hudfarge.

🙇🏿‍♂️

Hva betyr 🙇🏿‍♂️

Emoji 🙇🏿‍♂️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som bukker, mørk hudfarge" og representerer emoji mann som bukker med mørk hudfarge.


Info om emoji mann som bukker

Her kan du lese mer om emojin 🙇‍♂️. Emojin mann som bukker tilhører de interne emoji-gruppene Ramadan, Id al-fitr, Jom kippúr.  Hovedgruppen som emojin mann som bukker tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann som bukker det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji mann som bukker på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man bowing
🇳🇴 Svensk: Man som bugar
🇩🇰 Dansk: Mand, der bukker
🇫🇮 Finsk: Kumartava mies

Kopier og bruk emoji 🙇‍♂️

Hvis du vil kopiere emojin mann som bukker til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F647 200D 2642 FE0F

Bruk i HTML:   🙇‍♂️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"