Emoji 😷 - Ansikt med munnbind

😷

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😷

Et gult ansikt med lukkede øyne som har en hvit ansiktsmaske over munnen og nesen. Oftest er det helsepersonell som bruker slike masker, men i Asia generelt og Japan spesielt brukes disse maskene også av vanlige mennesker når de er kalde - for å forhindre at de sprer sykdommen og smitter andre mennesker.


Statistikk for emoji 😷

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😷 ("ansikt med munnbind"), er på plass 310 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😷 er januar, sist den hadde omtrent 50 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😷.


Info om emoji ansikt med munnbind

Her kan du lese mer om emojin 😷. Emojin ansikt med munnbind tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin ansikt med munnbind tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med munnbind det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med munnbind på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with medical mask
🇳🇴 Svensk: Ansikte med medicinsk skyddsmask
🇩🇰 Dansk: Ansigt med lægemaske
🇫🇮 Finsk: Kasvoilla hengityssuojain

Kopier og bruk emoji 😷

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med munnbind til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F637

Bruk i HTML:   😷


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"